Forum mieszkańców, osiedle Neptun, deweloper Polnord, ul. Powstańców 05-091 Ząbki
Nie jesteś zalogowany na forum.
Widzę stare posty, ale może ktoś napisze jak sytuacja wygląda obecnie?
Hej! Mieszkam na tym osiedlu od kilku miesięcy, ale już pewne spostrzeżenia mam Osiedle jak osiedle, nie jestem estetą, więc na temat wyglądu bloków się nie wypowiem. Komunikacja miejska na duży plus. Sąsiedzi też w porządku. Jeśli ktoś lubi kontakt z naturą to powinien być zadowolony. W bliskiej okolicy znajduje się las. Administracja dość opieszale reaguje na problemy mieszkańców, ale jak słucham znajomych to jest to problem powszechny. Więcej grzechów nie pamiętam
Jakbym miał wybierać raz jeszcze to też wybrałbym to osiedle.
Też jestem ciekawy. Byliśmy już w biurze sprzedaży, ale nie podpisaliśmy jeszcze żadnych dokumentów. Inwestycja wygląda obiecująco, ale wolałbym dostać info z pierwszej ręki.
Jeśli nie masz środków, żeby kupić mieszkanie w Warszawie to Ząbki są fajną alternatywą. Dobrze skomunikowane z centrum Warszawy, mieszkania ustawne. Myślę, że warto się zastanowić nad tym miejscem.
Po odebraniu kluczy na tym osiedlu mieliśmy problem z prądem w kontaktach. Po prostu ktoś zapomniał go podłączyć ? Na szczęście usterka została szybko usunięta. Na razie nie dopatrzyliśmy się innych niedociągnięć.
Szybko, tzn. jak długo czekaliście?
O rany, to było jakiś rok temu,ale myśle, ze było to max 3 dni.
Jeśli nie masz środków, żeby kupić mieszkanie w Warszawie to Ząbki są fajną alternatywą. Dobrze skomunikowane z centrum Warszawy, mieszkania ustawne. Myślę, że warto się zastanowić nad tym miejscem.
A jak to osiedle spisuje się pod kątem dzieci?
W sensie?
Czy są w pobliżu żłobki, przedszkola, jakieś klubiki, place zabaw?
Sam nie mam dzieci, więc powiem szczerze, że jeszcze nie zwracałem uwagi na takie detale Na osiedlu mieszka sporo młodych rodzin z dziećmi, więc sądzę, że jakoś sobie radzą.
Witaj, kupiliśmy mieszkanie w tej inwestycji 2 lata temu. Też mamy dzieciaczki i właściwie wszystko jest pod ręką. W Ząbkach masz spory wybór zarówno publicznych, jak i niepublicznych placówek. Jak ktoś wcześniej wspomniał na osiedlu jest mnóstwo maluchów. W pobliżu masz fajne zielone tereny, więc jak masz dość gwaru na osiedlu to zawsze jest gdzie wyjść na spacer
Widzę stare posty, ale może ktoś napisze jak sytuacja wygląda obecnie?
Byliśmy na rozmowie w ich biurze sprzedaży. Jestem absolutnie zauroczona ich mieszkaniami z garderobami <3 Już przy metrażu 72 m2 4 pokoje i garderoba. Mistrzowsko rozplanowana powierzchnia, więc za to duży plus.
Orientuje się ktoś czy mają w swojej ofercie mieszkania z ogródkami?
Orientuje się ktoś czy mają w swojej ofercie mieszkania z ogródkami?
Wydaje mi się, że większość się wyprzedała, ale musiałbyś podjechać do ich biura
sprzedaży i podpytać.
Agnes napisał/a:Orientuje się ktoś czy mają w swojej ofercie mieszkania z ogródkami?
Wydaje mi się, że większość się wyprzedała, ale musiałbyś podjechać do ich biura
sprzedaży i podpytać.
Czynne do 18, więc może być ciężko
Igor napisał/a:Agnes napisał/a:Orientuje się ktoś czy mają w swojej ofercie mieszkania z ogródkami?
sprzedaży i podpytać.Czynne do 18, więc może być ciężko
Z tego co pamiętam pracują też w soboty, więc może wtedy spróbuj
Agnes napisał/a:Igor napisał/a:Wydaje mi się, że większość się wyprzedała, ale musiałbyś podjechać do ich biura
sprzedaży i podpytać.Czynne do 18, więc może być ciężko
Z tego co pamiętam pracują też w soboty, więc może wtedy spróbuj
Jest to jakiś pomysł Dzięki!
Słuchajcie, a jak po ostatnich odbiorach mieszkań na osiedlu Neptun. Jakie wrażenia?
Ooo, podpinam się pod pytanie, bo sama jestem ciekawa
Wejdźcie sobie na profil Polnordu na Facebooku. Z tego co pamiętam to tam wrzucali jakieś zdjęcia.
Są, są. Potwierdzam ☺ Jest trochę powierzchni wspólnej. Nowe, więc wiadomo, że ładnie i schludnie wygląda. Ciekawe jak spółdzielnia będzie to o to dbać dalej.
Są, są. Potwierdzam ☺ Jest trochę powierzchni wspólnej. Nowe, więc wiadomo, że ładnie i schludnie wygląda. Ciekawe jak spółdzielnia będzie to o to dbać dalej.
Yyyy, chyba wspólnota mieszkaniowa, a nie spółdzielnia?
No tak, mój błąd